Дома> Вести> Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd.

Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd.

June 05, 2024
Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd. е професионален производител на предиво. Компанијата главно произведува филамент, полиестерска еластична предиво, спандекс покриено предиво, латекс гума, гума од спандекс и други производи, кои се извезуваат во многу земји, со годишен обем на извоз од повеќе од 200.000 тони.
Како професионален производител на предиво, Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd. се придржува кон деловната филозофија на „Квалитет прв, прв клиент“. Компанијата има професионален технички тим и напредна опрема за производство, постојано го уништува стариот и ги носи новите и развива повеќе и подобри производи за да ги задоволи потребите на различни клиенти.
Филаментот предиво е еден од главните производи на Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd. Неговиот квалитетен и стабилен капацитет на снабдување го фаворизираат клиентите. Во исто време, еластичното предиво од полиестер на компанијата, Спандкс покриено предиво, гума од латекс, гума Спандекс и други производи, исто така, се добредојдени од пазарот.
Производите на Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd. не само што зафаќаат одреден удел на домашниот пазар, туку и извоз во многу земји и се длабоко доверливи и пофалени од клиентите. Квалитетот на производот на компанијата е признат и пофален од домашни и странски клиенти и стана лидер во домашната текстилна индустрија.
Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd. ќе продолжи да ја поддржува деловната филозофија на „Квалитет Прво, Клиент Прв“, постојано го подобрува квалитетот на производот и нивото на услугата и ќе им обезбеди на клиентите подобри производи и услуги. Ние веруваме дека со континуираните напори на компанијата, Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd сигурно ќе постигне повеќе брилијантни достигнувања!
Контактирајте не

Author:

Mr. zhujiafeng

Phone/WhatsApp:

8617858157680

Популарни производи
You may also like
Related Categories

Е-пошта на овој добавувач

Предмет:
Е-пошта:
Порака:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Контактирајте не

Author:

Mr. zhujiafeng

Phone/WhatsApp:

8617858157680

Популарни производи
Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати